Ring: 59 44 16 73

(Åbningstider man-fre 08.30-16.00)

System Demo

 

I 2010 åbnede InnoVfoam dørene til deres nye kontor i Oudkarspel, Holland. Under udformning af bygningen blev der taget hensyn til, at InnoVfoam ville afholde præsentationer og demonstrationer af mange produkter og systemer. Der er forskellige muligheder for at vise praktiske og teoretiske sider af skumslukningssystemer og teknikker.


  • Monitorer - en manuelt kontrolleret FWM-6 brand monitor og en elektrisk styret FWM-3 brand monitorer er installeret på taget af InnoVfoams bygning.
  • Helidæk beskyttelse - Forskellige former for helideck beskyttelse er installeret. Roterende dyser, flexi dyser og pop up dyser kan demonstreres.
  • Tank skum system - Tank Skum Generator er installeret på ydersiden af bygningen og på denne måde streamer skum nedad bygningen ligesom det ville i en lagertank.
  • Medium ekspansion skumslukningsanlæg - For at demonstrere et brandslukningsanlæg til et modtagelsesbassin af en tank eller installation af medium ekspansion skumsystemer er installeret.
  • Høj ekspansion skum system - Et høj ekspansions skumslukningsanlæg, som er integreret i varehuset. En del af varehuset er specielt designet til dette formål, det kan fyldes med skum efter få minutter gennem en skumgenerator i loftet.
  • FAT tests - InnoVfoam har omfattende testfaciliteter til at holde såkaldte FAT tests. Kunderne kan være vidne til disse tests, der også kan holdes på et højt flow. Hermed tilbyder InnoVfoam garanti for korrekt funktion af de bestilte systemkomponenter. 


Alle demonstrationer, som har været udført har bevist deres værdi.

For mere information kontakt venligst +45 5944 1673 eller send en mail til info@dansale.dk