Ring: 59 44 16 73

(Åbningstider man-fre 08.30-16.00)

Monitorer

Vore brand-monitorer, har under givne tryk-og kapacitetsmæssige forhold, en optimal kastelængde. Vi tilbyder også manuelt betjente monitorer, der kan udstyres fra en vand drevet oscillation enhed.


Vor leverandør, InnoVfoam, er specialiseret i komplette elektriske drevne brand monitor systemer. Disse kan leveres for at betjenes fra en enkel standard panel op til et komplet programmeret PLC-styresystem med et infrarødt kamera. Systemets installation understøttes af vores eksperter fra begyndelsen til enden for at sikre succes.


Vand Turbine brand monitor

FiFi monitor 

Manuelt betjente brand monitorer

Fjernbetjent monitor


Vi tilbyder manuelle og oscilerende monitorer til stationær montering, montering på køretøjer og specialskibe samt bærbare monitorer. De største monitorer har en kapacitet på op til 40.000 liter i minuttet og dækker FI/FI klasserne. Flere monitorer er af EX-klassen, der således tåler betjening i fareområdet, ligesom flere monitorer kan betjenes med joystick eller trådløst via radiostyring.Monitorer med elektronisk varmesøgning


Monitorer fås med elektronisk varmesøgning med det resultat, at varmesøgeren hurtigt lokaliserer branden - fx nederst i en affaldssilo fyldt med røg. Varmesøgeren giver centralen besked, som åbner for pumper, og styrer monitorer hen og slukker branden hurtigt og effektivt.


Typer af monitorer:


VDSK-50


Denne type er en elektrisk fjernstyret monitor, som kan sprøjte både vand og skum – både i koncentreret stråle og i sprayform. Kapacitet: 1500 liter i minuttet.


Separate motorer bevirker, at hver enkelt bevægelse kræver et minimum i strømforbrug. Desuden er denne monitor let, idet den er lavet i svejset rustfrit stål, der sikrer lang levetid. Det er også mulighed for dynamisk hastighedskontrol samt tilkobling af flere monitorer til en fælles computer.


VDSK-50 er designet til kontinuerlig drift med stærke gear med dobbelte kuglelejer på drivakslen. Man kan desuden betjene denne monitor manuelt. Se datablad


FJM-100


Denne type er en kraftig elektrisk fjernstyret vandkanon, som kan sprøjte både vand og skum – både i koncentreret stråle og i sprayform. FJM-100 er kendt for sine gode kasteegenskaber og er designet til permanent installation. FJM-100 S har indbygget injektor til skumkoncentrater, der eliminerer behovet for separate doseringssystemer. Vandkapacitet: op til 6000 liter i minuttet ved 10 bar.


Med sin store kapacitet og høje fleksibilitet kan denne monitor indstilles til lokale forhold. Monitorens konstruktion er i svejset rustfrit stål og har derfor en lav vægt. Se datablad


FJM-100 EL (fjernstyret via joystik)


Denne type er en kraftig elektrisk fjernstyret monitor, som kan sprøjte både vand og skum – både i koncentreret stråle og i sprayform. Separate motorer bevirker, at hver enkelt bevægelse kræver et minimum i strømforbrug. Ved hjælp af kuglelejer sikres optimale horisontale og vertikale bevægelser. Vandkapacitet: op til 6000 liter i minuttet ved 10 bar. Se datablad


FJM-150 EL (fjernstyret via joystik)


Denne type er en kraftig elektrisk fjernstyret monitor, som kan sprøjte både vand og skum – både i koncentreret stråle og i sprayform. Separate motorer bevirker, at hver enkelt bevægelse kræver et minimum i strømforbrug. Ved hjælp af kuglelejer sikres optimale horisontale og vertikale bevægelser. Vandkapacitet: 11700 liter i minuttet ved 10 bar. Se datablad


Fælles for de fleste stationære monitorer er, at de kan indstilles på forhånd, så en monitor sprøjter og køler et givent område på og omkring fx et brændstofdepot, raffinaderi.


Vil du vide mere?


Kontakt os gerne på telefon +45 59 44 16 73 eller info@dansale.dk, hvis du ønsker uddybende information om en bestemt monitor.